Termeni și Condiții 🤝
Termenii și Condiții de Utilizare a Platformei ABDOMEN PLAT.

Vizitarea şi utilizarea site-ului https://www.sebimoises.ro/login se pot face numai dacă sunteţi de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul site-ului și/sau utilizarea oricărei funcționalități a paginii https://www.sebimoises.ro/login reprezintă acordul și asumarea dvs. de a respecta în integralitate Termenii și Condițiile.

Website-ul https://www.sebimoises.ro/login (denumit în continuare „Platforma” sau „Abdomen Plat”) este deținut și operat de FIT4LIFE VISION SRL, persoană juridică de naționalitate romană, având sediul social în Loc.Vinerea, Oras Cugir,Str.Morilor,Nr.65,Judet Alba.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare ale Platformei (astfel cum este definită mai jos) de către persoanele care accesează această Platformă
(denumit în continuare Termenii și Condițiile).

Materialele și informațiile prezentate pe această Platformă sunt concepute având în vedere situații standard. Din acest motiv, înainte de a le aplica la situația dvs. particulară orice informații puse la dispoziție de FIT4LIFE VISION SRL, este necesar să cereți părerea unui specialist relevant activității dumneavoastră.

Prin urmare, FIT4LIFE VISION SRL nu este răspunzătoare în nicio măsura, pentru niciun prejudiciu, de orice natură ar fi acesta, legat de sau rezultat din folosirea articolelor, materialelor, informațiilor sau a oricăror altor date disponibile pe sau făcute disponibile prin Platforma, respectiv cuprinse în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de FIT4LIFE VISION SRL, direct sau indirect, indiferent de mijloc, digital sau fizic.

FIT4LIFE VISION SRL este o platformă care oferă cursuri audio-vizuale de îmbunătățirea calității vieții, produse digitale precum E-books și acces plătit la o comunitate selectă.

FIT4LIFE VISION SRL are dreptul de a determina proiectarea, conținutul, funcționalitatea,disponibilitatea și oportunitatea existenței Platforme, precum și de a alege membrii comunității.

FIT4LIFE VISION SRL va depune toate eforturile necesare pentru a pune la dispoziție Utilizatorului materiale calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul
cursului, fără a avea însă o obligație de rezultat.

FIT4LIFE VISION SRL își rezervă dreptul de a șterge de pe Platformă orice materialele care numai prezintă interes pentru public, care necesită o actualizare sau pe care FIT4LIFE VISION SRL le consideră neoportune sau nepotrivite.

Înaintea ștergerii integrale a unui curs, FIT4LIFE VISION SRL va comunica celor înregistrați la respectivul curs acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și va
oferi o perioadă de grație de minim 30 de zile de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză. La expirarea termenului menționat, materialul de curs va fi șters/eliminat, Platforma nefiind obligată să-l re-posteze sau să-l furnizeze, din nou, pentru acces.

3


Atunci când consideră oportun, Platforma își rezervă dreptul de a înlocui sau actualiza materialele încărcate pe site, care pot fi sau nu parte într-un curs.

Definiții

Conținutul înseamnă orice articole, imagini foto si/sau video, denumiri, discuții pe forum si orice alte date disponibile pe sau prin Platformă respectiv conținute în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de Platformă.

Utilizator înseamnă orice persoana care accesează Platformă și/sau utilizează în orice mod materialele, informațiile sau orice alte date disponibile pe sau prin Platformă, respectiv conținute in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de Platformă.

Platforma

Cont

secțiunea din Platformă creată ca urmare a înregistrării unui Utilizator (prin nume de utilizator, parolă și alte date solicitate la momentul înrolării), care conține informații despre Utilizator și ii permite acestuia înrolarea la cursuri.


4
Produsul Orice material cu conținut digital, inclusiv, dar nefiind limitat la: E-books, conținut video, audio-video, audio, foto, conținut digital scris sau instrucțiuni de utilizare a oricăror astfel de produse.

Contul Dumneavoastră

Pentru a putea avea acces la serviciile și produsele contra-cost oferite de către FIT4LIFE VISION SRL prin intermediul Platformei, este necesară să vă creați un cont personal pe Platformă. În acest scop, vă rugăm să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării Contului.

La înregistrarea Contului pe Platforma și, ulterior, pe toată durata de existență a
contului respectiv, aveți următoarele obligații:

a. Să furnizați date și documente adevărate, exacte și complete, conform
formularului de înregistrare pus la dispoziție de Platforma;

b. Să mențineți și, după caz, să actualizați atunci când situația o cere, datele de înregistrare precum și orice alte date furnizate pe https://www.sebimoises.ro/loginastfel încât să fie în permanență adevărate, exacte și complete; Puteți să vă actualizați orice informație direct din contul dumneavostră de utilizator al Platformei.

c. Să furnizați la solicitarea FIT4LIFE VISION SRL orice informații necesare în legătură cu
utilizarea Platformei.

În cazul furnizării unor informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, [email protected] are dreptul să suspende contul
dumneavoastră. Suspendare Contului se va face cu o notificare prealabilă transmisă Utilizatorului.


Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi.
Orice accesare a Platformei de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora, din urmă.


5
Utilizatorul este singura persoană autorizată să utilizeze Contul său, fiind unica parte responsabilă pentru menținerea confidențialității oricărei parole sau număr de cont
furnizat de FIT4LIFE VISION SRL în vederea accesării serviciilor.


Utilizatorul este unica parte responsabilă pentru toate activitățile ce se desfășoară din Contul și cu parolele sale. FIT4LIFE VISION SRL nu deține controlul asupra utilizării
Conturilor și își declină orice responsabilitate fată de activitățile derivate în urma utilizărilor sale. În cazul existenței unor suspiciuni față de utilizarea neautorizată din
partea unor terți ale parolelor sau Conturilor, precum și indicii asupra oricăror încălcări ale sistemelor de securitate, Utilizatorul își asumă obligația de a notifica de
îndată FIT4LIFE VISION SRL despre aceste aspecte.

Plata și Facturarea

Prețurile afișate pe Platformă, la fiecare abonament în parte reprezintă prețul final
platit de Utilizator.
Prețurile unitare afișate pe site pot fi modificate de către Platformă, fără ca prețul
afișat să reprezintă o ofertă unilaterală irevocabilă de a contracta.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități: online, cu cardul
bancar sau PayPal urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia
efectuării plății.
FIT4LIFE VISION SRL nu este răspunzătoare pentru procesarea în mod eronat a plății.
FIT4LIFE VISION SRL nu este răspunzătoare pentru erorile înregistrate prin intermediul
sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi
utilizând sistemul de plată cu cardul.

Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi
transmisă pe adresa de email introdusă la momentul achiziției,iar aceasta ține loc de contract.

Abonamente recurente


6
Dacă selectați un serviciu cu o caracteristică de reînnoire automată („Abonament
recurent”), autorizați FIT4LIFE VISION SRL să vă mențină informațiile despre cont și să
încaseze contul respectiv la reînnoirea Serviciului pe care îl alegeți, fără nicio altă
acțiune cerută de dvs.
În cazul în care FIT4LIFE VISION SRL nu poate să vă perceapă contul, FIT4LIFE VISION SRL pe
parcursul a 7 de zile va reîncerca facturarea periodic, o data la 3 zile. După
expirarea termenului de 7 de zile și în lipsa unei perceperi reușite a contului FIT4LIFE VISION SRL va suspenda serviciile oferite către dumneavoastră până la efectuarea plății primite.

FIT4LIFE VISION SRL poate modifica din când în când prețul abonamentelor recurente și vă va
comunica în avans orice modificare a prețului și, dacă este cazul, termenul și
modalitate în care puteți cum să acceptați aceste modificări. Modificările de preț
pentru abonamentele recurente vor intra în vigoare la începutul următoarei perioade
de abonament după data modificării prețului. După cum este permis de legislația
locală, acceptați noul preț continuând să utilizați abonamentul dvs. recurent după ce
modificarea prețului intră în vigoare. Dacă nu sunteți de acord cu modificările de
preț, aveți dreptul să respingeți modificarea prin anularea abonamentului dvs.
recurent înainte ca modificarea prețului să intre în vigoare. Prin urmare, asigurați-vă
că ați citit cu atenție orice astfel de notificare a modificărilor de preț.

Plățile nu sunt rambursabile și nu există rambursări sau credite pentru perioadele
utilizate parțial.

Dacă ați cumpărat un produs din platforma FIT4LIFE VISION SRL sub formă de abonament recurent, acest produs trebuie achitat complet întrucât este un produs digital și beneficiați de tot produsul la achiziție. Nu vom rambursa niciun fel de taxe de abonament deja plătite către noi. 

În orice moment și din orice motiv, putem oferi o rambursare, o reducere sau alte
contraprestații unora sau tuturor utilizatorilor noștri („credite”). Cuantumul și forma
acestor credite și decizia de a le acorda sunt la discreția noastră exclusivă și absolută.

 

7
Acordarea de credite într-o singură situație nu vă dă dreptul la credite în viitor
pentru cazuri similare și nici nu ne obligă să oferim credite în viitor, în niciun caz.

Dacă v-ați abonat pe site-ul nostru web, puteți anula contactând asistența la
adresa [email protected] sau accesând Setări din contul dvs., selectând
Anulare Subscripție, urmând instrucțiunile de pe ecran pentru a continua și anula
abonamentul.

Dreptul de retragere

Produsele oferite de FIT4LIFE VISION SRL prin intermediul Platformei reprezintă conținutul
digital care nu este livrat pe un suport material, utilizatorul declarând că are
cunoștință de acest aspect și acceptând formatul digital al produsului, care este
definit conform art. 2 pct. 11 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind
drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.
Astfel, având în vedere că produsele furnizate reprezintă conținut digital, conform
art. 16 lit m) al Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor
în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și
completarea unor acte normative nu aveți dreptul de a solicita retragere din
contractul încheiat cu FIT4LIFE VISION SRL , și implicit returnarea produselor achiziționate.
Plasarea unei comenzi pe site, prin parcurgerea tuturor pașilor, echivalează cu
acordul dumneavoastră prealabil expres de începere a prestării și furnizare a
produselor digitale și, totodată, confirmare că ați luat cunoștință că vă pierdeți
dreptul legal la retragere, prevăzut de Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind
drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

Garanția returnării banilor

Totodata garantia returnarii banilor reprezintă singura modalitate de returnare a banilor. Aceasta se va putea aplica doar daca programul a fost urmat exact asa cum acesta a fost prezentat si nu se genereaza rezultate.
Mai mult decat atat, respectarea programului trebuie dovedită prin realizarea tuturor temelor din programul respectiv. 

In situatia in care aveti mai mult de o masa de cheat pe saptamana, masa de cheat insemnand faptul ca se mananca ce nu este cuprins in program, dar pentru care este valabil sa se manance doar o data pe saptamana, in acest caz garantia nu se aplica.
Pe de alta parte daca mesele au fost inlocuite ce ceea ce nu este cuprins in program, si in acest caz garantia nu se aplica.

Dacă se respectă condițiile de mai sus, la sfârșitul programului vi se returnează  suma plătite pe program. Pentru a garanta rezultatele și garanția să rămână valabilă,  clientul va trebui să trimită poze zilnice cu ce mănâncă, să urce săptămânal poze și măsurători pentru analizarea situației. De asemenea comunicarea zilnica va fi prin whatsapp.Dacă o singură condiție este încălcată, garanția nu se aplică.

 

De asemenea, vă precizăm că meniurile și rețetele, sunt avizate și verificate de un tehnician nutriționist și kinetoterapeut, pentru atingerea obiectivelor beneficiarului.

Plasarea unei comenzi pe site, prin parcurgerea tuturor pașilor, echivalează cu acordul dumneavoastră prealabil expres de începere a prestării și furnizare a produselor digitale, și totodată confirmare că ați luat la cunoștință că vă pierdeți dreptul legal la retragere, prevăzut de Ordonanța de urgență nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Securitatea


Nu este permisă utilizarea Platformei în scopul introducerii în mod deliberat de
viruși sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv.
Sunt interzise încercările de acces neautorizat la această Platformă, la serverul pe

care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date în legătura
cu această Platformă. Prin acceptarea Termenilor si Condițiilor vă angajați sa nu
atacați acest Site prin intermediul unui atac de blocare a serviciului.

Nerespectarea dispozițiilor din prezenta secțiune va fi raportată autorităților
competente, potrivit prevederilor legale aplicabile, în vederea aplicării sancțiunilor
legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza Platforma.

Sunt interzise în mod nelimitativ următoarele activități desfășurate prin intermediul
Platformei:

a. defăimarea, abuzul, hărțuirea, urmărirea, amenințarea, lezarea sau încălcarea
drepturilor (inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate
intelectuală) a altor persoane;
b. publicarea, încărcarea, distribuirea sau diseminarea oricărui conținut cu
caracter obscen, defăimător sau ilicit;
c. utilizarea Platformei în scopuri care contravin reglementărilor legale, precum
și în orice alt scop care excedă celui stabilit prin acești Termeni și Condiții;
d. publicarea unor fișiere sau a altor tipuri de materiale informatice care conțin
viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge sau de a afecta orice
sistem sau informație;
e. promovarea oricăror chestionare, concursuri, jocuri piramidale sau
corespondență tip „chain letter”;
f. publicarea aceluiași conținut în mod repetat (spamming);
g. restricționarea sau obstrucționarea utilizării Platformei de către orice alte
persoane. Insinuarea sau afirmarea faptului că FIT4LIFE VISION SRL garantează sau
susține în orice mod orice afirmații pe care le faceți și/sau orice produse sau
servicii furnizate prin intermediul Platformei sau în afara acesteia, în lipsa
acordului prealabil manifestat în scris de către FIT4LIFE VISION SRL ;
h. utilizarea oricăror sisteme manuale sau automatizate în vederea colectării
ilicite de date personale, copierii informațiilor sau al indexării serviciilor;

9
i. atacarea cibernetică a Platformei, a utilizatorilor înscriși în Platformă,, a
serverelor și/sau a rețelelor aferente;
j. afectarea sau încălcarea în orice mod a drepturilor și intereselor legitime ale
FIT4LIFE VISION SRL ;
k. încărcarea de material cu conținut jignitor, ofensator sau dăunător, indecent,
denigrator, pornografic, incluzând în mod nerestrictiv conținut ce pledează în
favoarea, instigă sau promovează rasismul, intoleranța religioasă, ura sau
agresiunea fizică împotriva altor indivizi sau grupuri de persoane;
l. publicarea de conținut sau furnizarea accesului la conținuturi ce exploatează
minorii în mod abuziv, violent sau sexual;

FIT4LIFE VISION SRL își rezervă dreptul unilateral de a îndepărta orice conținut ce contravine
acestor prevederi, precum și de a bloca accesul la Platformă, respectiv de a refuza
prestarea Serviciilor către persoanele care nu respectă prevederile acestor Termeni si
Condiții. Blocarea accesului la Platformă și prestarea Serviciilor vor fi precedate de o
notificare din partea FIT4LIFE VISION SRL .

De asemenea, FIT4LIFE VISION SRL își rezervă dreptul de a se îndrepta împotriva tuturor
persoanelor ce sunt vinovate de cauzarea oricăror prejudicii FIT4LIFE VISION SRL sau
Platformei, prin încălcarea obligațiilor cuprinse în acești Termeni și Condiții.

Prejudicii de Imagine provocat Platfomei

Orice prejudiciu de imagine provocat Platformei, prin publicarea unor afirmații
defăimătoare, false sau care nu au fost dovdedinte în mod obiectiv la adresa
Platformei în orice mod (inclusiv platforme de social media precum dar fără a se
limita la Facebook și Instragram) va atrage răspunderea civilă a persoanelor
responsabile, inclusiv obligația de a acoperi toate costurile generate pentru
înlăturarea prejudiciului, angajarea de avocați, executori judecătorești, notificarea
persoanelor sau orice alt astfel de cost.

10
FIT4LIFE VISION SRL dorește cenzurare opiniilor utilizatorilor săi dacă acestea reprezintă o
recenzie obiectivă și argumentată.

Reziliere
Prezentului Contract va intra în vigoare la data finalizării introducerii datelor
necesare pentru deschiderea contului și va continua până când va fi încetat de
FIT4LIFE VISION SRL sau de Dumneavoastră, conform prevederilor de mai jos.

Puteți să încetați utilizarea Serviciilor noastre prin trimiterea unei notificări
prealabile cu termen de 30 de zile, anterior datei încetării efective.

Putem înceta utilizarea de către Dumneavoastră a oricărui Serviciu cu o notificare
prealabilă cu 30 de zile.

Putem suspenda sau rezilia prezenților Termeni și Condiții dacă stabilim că:

a. ați încălcat în mod semnificativ sau în mod repetat prevederile lor și nu ați reușit
să remediați încălcarea în termen de 7 zile de la primirea notificării transmise de
FIT4LIFE VISION SRL în acest sens;
b. contul Dumneavoastră este utilizat pentru activități înșelătoare sau frauduloase
sau ilegale;

Vă vom notifica cu promptitudine cu privire la orice astfel de reziliere sau
suspendare prin e-mail sau mijloace similare care v-au fost trimise individual,
indicând motivul și orice opțiuni de recurs, cu excepția cazului în care avem motive
să credem că furnizarea acestor informații va împiedica investigarea sau prevenirea
activităților înșelătoare, frauduloase sau ilegale.


11
Încetarea sau suspendarea serviciului nu va avea ca efect stingerea obligațiilor
scadente ale dumneavoastră, prezentele prevederi având aplicabilitate și pentru
viitor.

Răspundere și Limitări

FIT4LIFE VISION SRL nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială,
financiară, de date sau informații sau de orice altă natură) care poate să apară direct
sau indirect din cauza informațiilor sau conținuturilor incluse sau absente pe
Platformă sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a Platformei.

FIT4LIFE VISION SRL nu va fi responsabilă pentru nici o daună adusă calculatorului pe care îl
utilizați pentru accesarea Platformei sau viruși care ar putea să vă infecteze
calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către
dumneavoastră sau navigării pe Platformă sau descărcarea de către dumneavoastră a
vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe
Platformă.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune
indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun
fel legătură cu orice utilizare a Platformei sau a conținutului, datelor, materialelor
sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără
limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site
pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de
către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de
posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Reclamații


Pentru orice cererii, sugestii, întrebări și reclamații cu privire la Platformă vă rugăm
să ne trimiteți un email la [email protected]


12
Orice reclamație va fi soluționată, într-un termen de maxim 30 de zile. Lipsa unui
răspuns nu angajează sub nicio formă răspunderea juridică de orice natură a
Platformei.

Sunteți de acord să nu faceți publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare,
media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării
daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin
aceste acțiuni.

Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului Platformei inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări
stilizate, simboluri, imagini, fotografii, material video, conținut texte și altele
asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe Platformă și sunt
proprietatea exclusivă a FIT4LIFE VISION SRL .
Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea,
utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor,
fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului,
datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe Platformă fără
permisiunea expresă acordată în scris de către FIT4LIFE VISION SRL .
Prin plata aferentă înscrierii la un curs sau alt serviuciu oferit de FIT4LIFE VISION SRL nu
achiziționați dreptul de proprietate asupra acestora; dreptul de proprietate și
drepturile de autor ale cursului rămân în exclusivitate ale FIT4LIFE VISION SRL .
Nu aveți dreptul să utilizați cursul și / sau materialele aferente cursului în scopuri
comerciale. Sunteți obligat să nu utilizați cursul în scopuri ilegale, ilicite sau imorale.
Orice utilizare ilegală a cursurilor comercializate pe site-ul FIT4LIFE VISION SRL poate conduce
la proceduri civile sau penale, judiciare sau extrajudiciare, prin intermediul
titularului drepturilor respective.


13
Sunteți obligat să despăgubiți FIT4LIFE VISION SRL de orice daune care decurg din încălcarea
obligațiilor menționate anterior sau care decurg din încălcarea drepturilor proprii
sau ale terților; inclusiv pierderile economice și alte astfel de consecințe. Trebuie să
despăgubiți FIT4LIFE VISION SRL de orice pretenții ale unor terțe părți care decurg din astfel de
încălcări.

Relația Părților
Dumneavoastră și FIT4LIFE VISION SRL suntem contractanți independenți și nimic din
prezentul Contract nu va fi interpretat în sensul de a crea un parteneriat, o asociere
în participație, o agenție, o franciză, un reprezentant de vânzări sau o relație de
muncă între părți. Nu veți avea autoritatea de a face sau accepta oferte sau declarații
în numele nostru. Nu veți face nici o declarație, fie pe site-ul dumneavoastră sau în
alt mod, care ar contrazice nimic în această secțiune.
Publicitatea și conținutul furnizat de terți
Părți ale Conținutului Platformei pot sa fie furnizate de terțe persoane. De asemenea,
în interiorul Conținutului Platformei pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor
afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane FIT4LIFE VISION SRL nu este responsabilă în
nicio măsura asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent ca acesta este
publicitar sau nu. De asemenea, FIT4LIFE VISION SRL nu este responsabilă asupra conținutului
paginilor la care se face trimitere din Platforma.

Forța majoră
Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de
executarea în mod necorespunzător - total sau parțial - a oricărei obligații care îi
revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea
necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este
definită de lege, din motive independente de părți.

14
Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de
15 zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării
consecințelor lui.

Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice
neînțelegere intervenită între FIT4LIFE VISION SRL și Dumneavoastră în legătură cu raporturile
decurgând din utilizarea Platformei urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în
caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.

Dispoziții finale
FIT4LIFE VISION SRL își rezervă dreptul de a modifica Termenii si Condițiile. În acest sens,
aceste condiții se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.
Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse acestor Termeni și Condiții puteți
înceta utilizarea Platformei, iar, dacă aveți un cont de utilizator deschis în Platformă
îl puteți șterge. Continuarea utilizării contului valorează după 30 de zile de la
publicarea modificărilor reprezintă acceptul dumneavoastră a Termenilor și
Condițiilor
Continuarea accesării și/sau utilizării Platformei și a Serviciilor acesteia este
considerat acordul dumneavoastră cu privire la orice modificare.

De asemenea consultațiile ținute pe zoom sunt înregistrate doar cu scopul îmbunătățirii programului, fără a fi postate pe internet. 

SOLUȚIONAREA ALTERNATIVĂ A LITIGILOR - DETALII
SOLUȚIONAREA ONLINE A LITIGILOR - DETALII